Харків
+38 (050) 402-50-56

Ми працюємо у воєнний час

Ми працюємо

Друзі, незважаючи на військові дії, наша компанія продовжує працювати. З перших днів війни ми робимо все можливе, щоб наші партнери були забезпечені всіма необхідними комплектуючими.

Для будь-якої компанії війна – це виклик. Виклик, з яким не кожна компанія може впоратися одразу. Не без складнощів, але нам вдалося налагодити роботу практично всіх філій та складів.

Відновлено постачання від наших партнерів

Внаслідок війни більшість раніше налагоджених логістичних ланцюжків було порушено, як наслідок – постачання в Україну ускладнилося. Але навіть за таких умов нам вдалося налагодити постачання товарів практично всіх наших ключових партнерів. 

У реаліях війни деякі постачання товарів можуть займати більше часу, ніж займали раніше. На цей аспект, на жаль, ніхто з нас не може вплинути.

Наші філії у строю

Налагоджено робочі процеси філій у 10 містах України: Харків, Київ, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Кременчук, Вінниця, Тернопіль, Рівне, Умань. Оскільки у багатьох регіонах продовжуються бойові дії, і ситуація щодня змінюється, ми можемо розмістити актуальний графік роботи складів.

Для отримання більш точної інформації звертайтесь до Вашого менеджера або звертайтесь за номерами телефону:

093-574-83-68 viber, telegram

050-926-41-65 viber, telegram

093-703-71-73 viber, telegram

Наши філії у непростій ситуації

Філія у місті Маріуполі не працює. Ми всі бачимо, яка жахлива ситуація у місті-герої, і це реально трагедія. На щастя, багатьом людям вдалося евакуюватись із цього «пекла».

Найцінніше у світі – це людське життя і ми раді, що всім нашим співробітникам вдалося вийти з цього жаху живими.

Через обстріл не вдається налагодити стабільну роботу філії у місті Миколаїв. 

На даний момент, філія у місті Суми працює тільки на самовивіз.

Незважаючи на труднощі, наші співробітники роблять все можливе, щоб наші клієнти отримували такий самий сервіс, який вони отримували до війни.

Наша команда впевнена, що це є тимчасові труднощі.

Тримаємо стрій і віримо у перемогу!