{"id":1,"name":"\u0425\u0430\u0440\u044c\u043a\u043e\u0432","regions":"Kharkivs'ka Oblast', Luhans'ka Oblast', Poltavs'ka Oblast'","phone":"(050) 4-999-555","created_at":"2019-11-15 04:51:02","updated_at":"2024-04-12 11:44:17","address":"-","email":"","meta_title":"","is_default":1}
Харків
+38 (050) 4-999-555

Компанія Гейтс продовжує свою роботу!

Шановні клієнти!

Компанія Гейтс продовжує свою роботу!

Офіційний лист від компанії Gates TPU:

«У світлі мінливої ​​ситуації з COVID-19 (коронавірусом), ми хотіли поділитися інформацією про нашу здатність обслуговувати клієнтів і піклуватися про здоров'я і безпеку наших співробітників.

Компанія Gates TPU – ВІДКРИТА ДЛЯ БІЗНЕСУ. Ми продовжуємо пристосовуватися до мінливих умов, щоб гарантувати безпеку і здоров'я наших співробітників, одночасно піклуючись про наших клієнтів.

Для забезпечення безперервності бізнесу, ми зробили наступні дії:

Всі фабрики ВІДКРИТІ і виробляють продукцію. На сьогоднішній день ми змогли організувати управління нашою базою матеріально-технічного забезпечення, щоб ефективно підтримувати нашу діяльність шляхом стандартних процедур і регулярних понаднормових. Як ключовий постачальник для багатьох критично важливих галузей, ми не побачили ніяких обмежень в нашій здатності продовжувати свою діяльність.

Ми проводимо скринінг для всіх відвідувачів наших об'єктів і впровадили ряд інших політик і процедур для забезпечення безпеки наших співробітників і організації безперервності бізнесу за всіми функціональними показниками.

Наші команди, що працюють з клієнтами (відділ продажів, обслуговування клієнтів, розробка інженерних рішень), залишаються повністю залученими в наданні будь-якої необхідної допомоги для задоволення ваших потреб. Багато хто працює віддалено з повним зв'язком, але, перш за все, ми прагнемо забезпечити безперервність бізнесу.

 В цілому, ми просимо нашу команду з продажу контактувати з клієнтами в максимальному ступені віддалено, але ми зробимо все від нас залежне, щоб задовольнити гострі потреби наших клієнтів.

 Ми будемо продовжувати оцінювати ситуацію на щоденній основі і вносити корективи в наш підхід в міру необхідності. Ми зобов'язуємося регулярно надавати вам оновлення та терміново повідомляти про будь-які істотні зміни в нашому підході.

Спасибі за вашу співпрацю в ці безпрецедентні часи.

З повагою,

Скотт Менлі

Генеральний директор

Gates TPU»

Оригінал листа

Оригінал офіційного листа компанії Gates TPU англійською мовою