{"id":1,"name":"\u0425\u0430\u0440\u044c\u043a\u043e\u0432","regions":"Kharkivs'ka Oblast', Luhans'ka Oblast', Poltavs'ka Oblast'","phone":"(050) 4-999-555","created_at":"2019-11-15 04:51:02","updated_at":"2024-04-12 11:44:17","address":"-","email":"","meta_title":"","is_default":1}
Харків
+38 (050) 4-999-555

Промислові рукава MERLETT

Доброго дня, шановні партнери.

Раді повідомити, що компанія ТОВ "ТД ИРБИС" пропонує до постачання зі складу та на замовлення промислові рукави MERLETT.

Merlett – лідер європейського ринку з виробництва індустріальних шлангів для сільськогосподарської, морської, будівельної, транспортної та харчової промисловості. Будучи на ринку з 1952 року, оновлюючись та змінюючись протягом багатьох років, компанія завжди утримувала передові позиції. Матеріали, що відповідають стандартам і вже сертифіковані на момент їх обробки, – одна з переваг Merlett, яка виробляє високоякісну продукцію з ПВХ, поліуретану, термопластичної гуми, поліетилену та етиленвінілацетату (EVA).

Асортимент промислових рукавів Merlett

SUPERFLEX PU LR DIN4102-B1 – легкий і гнучкий рукав з поліуретану товщиною від 0,4 мм до 0,6 мм армований сталевою спіраллю. Ребриста поверхня всередині та зовні. Рукав має високу гнучкість і стійкість до абразивного зносу, слабо стійкий до ударів і зминання.

Застосування: для легких абразивних частинок (включаючи порошки в хімічній та медичній промисловості), для аспірації пилу, стружки та тирси в деревообробній промисловості, лушпиння після обмолоту, відведення повітря.

Каталог промислових рукавів SUPERFLEX PU LR DIN4102-B1 Merlett

SUPERFLEX PU HLR – рукав з поліуретану товщиною від 0,9 мм армований сталевою спіраллю. Гнучкий, нетоксичний шланг з дуже гладкою внутрішньою поверхнею, стійкий до абразивного зношування, впливу палива та масел, а також до дії мікроорганізмів та гідролізу. Відповідає нормам FDA 21 CFR 177.1680 для сухих продуктів харчування.

Застосування: універсальний рукав для аспірації, транспортування абразивних матеріалів та гранул у деревообробній, хімічній промисловості та сільському господарстві.

Каталог промислових рукавів SUPERFLEX PU HLR Merlett

SUPERFLEX PU PLUS HMR – середньоважкий гладкий усередині рукав із поліуретану для середньоважких умов експлуатації товщиною стінки від 1,3 мм дог 1,6 мм. Гнучкий, нетоксичний шланг з дуже гладкою внутрішньою поверхнею, стійкий до абразивного зношування, впливу палива та масел, а також до дії мікроорганізмів та гідролізу. Відповідає нормам FDA 21 CFR 177.1680 для сухих продуктів харчування.

Застосування: для відведення та подачі абразивного сипучого матеріалу середньої та великої фракції у деревообробній, хімічній промисловості та сільському господарстві. Для гнучких зернопроводів, сівалок, подачі дробу, дрібного щебеню тощо. Стійкий до пар бензину, масляного туману, їдких випарів.

Каталог промислових рукавів SUPERFLEX PU PLUS HMR Merlett

OREGON PU – поліуретановий (PU) рукав для транспортування абразивних матеріалів, сипучих харчових продуктів, порошків, зерна, відходів обробки деревини та органічних матеріалів у промисловості, сільському господарстві та садівництві. Гладка внутрішня поверхня. Висока стійкість до абразиву, хімічних речовин, атмосферного впливу та мікроорганізмів.

Застосування: всмоктування забрудненого повітря, пари, газів, димів із вмістом абразивних матеріалів та речовин за середніх умов експлуатації у промисловості, машинобудуванні та будівництві. Транспортування сухих продуктів харчування, зерна (насінини) та силосу в сільському господарстві.

Каталог промислових рукавів OREGON PU Merlett

VACUPRESS CHEMI – рукав із термопластичної гуми, посилений сталевою спіраллю та прокладкою з поліестеру для транспортування агресивних рідин.

Хороша опірність до рослинних олій та до етиленгліколю, обмежена опірність до мінеральних олій. Обмежена опірність до розчинників фарб.

У сільськогосподарській галузі показав хорошу опірність до гербіцидів та інсектицидів широкомасштабного використання, заснованих на кислотних гліфозатах та дельтаметринових активних інгредієнтах.

Застосування: використовується для відкачування та передачі кислот (70% азотної кислоти, соляної кислоти у всіх концентраціях, бромисто-водневої кислоти до 60%, сірчаної кислоти до 80%), лугів, кислих та основних солей, середньосильних окислювачів (двохромовокислий калій та марганцевокислий калій) 20%), аніліну, гідроксиду амонію, концентрованим миючим засобам, етиловому спирту, аміаку, метиловому спирту, бутанолу, кисню, фенолу, хлориду натрію та ще більше 50 хімічних речовин.

Каталог промислових рукавів VACUPRESS CHEMI Merlett

RAGNO N 20 BAR – легкий, дуже еластичний рукав ПВХ з армуванням з поліефірного волокна та проміжним шаром поліуретанового клею для розпилення інсектицидів, пестицидів та рідин під тиском.

Застосування: використовується в компресорах та сільському господарстві при зрошенні, осушенні, обприскуванні пестицидами, гербіцидами та інсектицидами, для подачі під тиском води та повітря.

Каталог промислових рукавів RAGNO N 20 BAR Merlett

ARIZONA SUPERELASTIC – важкий напірно-всмоктуючий рукав ПВХ, армований білою ПВХ спіраллю для перекачування рідин у будівельній, сільськогосподарській та комунальній галузі. Має гладку внутрішню поверхню.

Застосування: використовується в асенізаторських та илососних машинах, комунальній техніці для перекачування рідин та шламів, нечистот із септиків, очищення каналізації та дренажних вод, відкачування брудної води з котлованів, перекачування морської води, соляних, лужних та агресивних розчинів, відкачування та подачі господарстві, на мотопомпах та в системах зрошення.

Каталог промислових рукавів ARIZONA SUPERELASTIC Merlett

Каталоги продукції:

Каталог промислових рукавів Merlett (2020)

Каталог промислових рукавів Merlett (2018)

Промислові рукави для сільського господарства Merlett