{"id":1,"name":"\u0425\u0430\u0440\u044c\u043a\u043e\u0432","regions":"Kharkivs'ka Oblast', Luhans'ka Oblast', Poltavs'ka Oblast'","phone":"(050) 4-999-555","created_at":"2019-11-15 04:51:02","updated_at":"2024-04-12 11:44:17","address":"-","email":"","meta_title":"","is_default":1}
Харків
+38 (050) 4-999-555

Офіційний дистриб'ютор компанії 4B GROUP на території Молдови

#

Раді повідомити вам, що компанія ТОВ "ТД ИРБИС" стала офіційним дистриб'ютором компанії 4B (Великобританія) в республіці Молдова!

Компанія 4B пропонує широкий асортимент компонентів для ковшових елеваторів, включаючи сталеві та пластикові елеваторні ковші, елеваторні болти та високоякісні елеваторні стрічки. Наша компанія може не тільки продати необхідні компоненти, але й порекомендувати найкраще поєднання компонентів елеваторів залежно від необхідності та вимог, а також допомогти покращити експлуатаційні характеристики ковшового елеватора.

Компанія 4B пропонує найширший у світі асортимент елеваторних ковшів. Можна підібрати елеваторний ківш із більш ніж 400 різних типорозмірів для будь-якого продукту та будь-яких умов застосування.

  • Елеваторні ковші зі сталі та нержавіючої сталі (штамповані/безшовні або зварені)
  • Пластикові/неметалічні елеваторні ковші (нейлон, високощільний поліетилен або поліуретан)
  • Елеваторні ковші для сільського господарства (напр., зерна, кормів, насіння, цукру)
  • Елеваторні ковші для промислового застосування (напр., для цементу, вапна, наповнювачів, вугілля, добрив)

-Компанія 4B є єдиним оригінальним виробником найпоширеніших типів елеваторних болтів - болтів Ref70, євроболтів, болтів, болтів Easifit, великих овальних шайб. Номенклатура елеваторних болтів 4B Braime, що використовується в усьому світі, для конвеєрів і завантаження та розвантаження матеріалів дає такі переваги як безпека, надійність, стійкість до пошкоджень і простота експлуатації.

-Компанія 4B пропонує широкий вибір елеваторних стрічок для різних сфер застосування. В асортимент входять антистатичні, стійкі до зношування, високих температур, маслостійкі та вогнестійкі стрічки та сталеві стрічки для найскладніших умов експлуатації. Стрічки поставляються нарізаними та перфорованими відповідно до потреб покупця.

Стати нашим партнером і отримуйте всеосяжні рішення!