Харків
+38 (050) 402-50-56

HARP ROCK – КОРПУСНІ ПІДШИПНИКОВІ ВУЗЛИ ДЛЯ СІЛЬГОСПТЕХНІКИ

Харківський підшипниковий завод представляє лінійку корпусних підшипникових вузлів нового покоління – HARP Rock™.

Основне застосування нові вузли знаходять в грунтообробній техніці: GASPARDO, KVERNELAND, FARMET, LOZOVA MACHINERY, PROSEM та інших, де потрібна надійність, висока продуктивність і економічність.

Корпусні підшипникові вузли HARP Rock розроблялися в тісній співпраці з найбільшими європейськими виробниками сільгосптехніки відповідно до сучасних концепцій світового сільгоспмашинобудування. Техніці доводиться працювати в екстремальних умовах, швидко і ефективно справляючись з важкими грунтами, підвищеною забрудненістю і вологою, витримуючи високі ударні навантаження.

HARP Rock дозволяють вирішити ці завдання. Вузли відрізняє принципово новий рівень зносостійкості, довговічності та надійності. Корпус підшипникових вузлів виконаний з високоміцного чавуну, що володіє високою твердістю, пластичністю і хорошими експлуатаційними характеристиками. Вузли також оснащені підшипниками з посиленим комбінованим 6-крайковим ущільненням з підвищеною герметичністю і захистом від механічних пошкоджень – X-Shield-6.

HARP Rock не вимагають обслуговування протягом усього життєвого циклу, оскільки заправлені термостійким і водонепроникним мастилом (втім, на замовлення клієнта вони можуть бути виконані і в обслуговуючому варіанті). Кількість мастила в необслуговуючому підшипнику збільшено на 50% в порівнянні зі стандартними, що обслуговуються. У числі переваг HARP Rock також підвищена несуча здатність, збільшений ресурс використання, повна взаємозамінність зі стандартними корпусами.