{"id":1,"name":"\u0425\u0430\u0440\u044c\u043a\u043e\u0432","regions":"Kharkivs'ka Oblast', Luhans'ka Oblast', Poltavs'ka Oblast'","phone":"(050) 4-999-555","created_at":"2019-11-15 04:51:02","updated_at":"2024-04-12 11:44:17","address":"-","email":"","meta_title":"","is_default":1}
Харків
+38 (050) 4-999-555

Виготовлення ущільнень для нетривіальних завдань

Особливості нестандартних технічних ущільнень

 

При проведенні ремонтних робіт різноманітних типів обладнання або виготовленні дослідних зразків машин та механізмів все частіше виникає потреба в нестандартних технічних ущільненнях, що повинні відповідати одній або декільком з наступних вимог:

  • нестандартні розміри;
  • нестандартний профіль згідно кресленика клієнта;
  • особливі властивості: висока стійкість к гідролізу, стійкість до низьких або високих температур, можливість роботи в агресивному середовищі, харчовий допуск тощо.

Також важливими чинниками є:

  • можливість замовлення штучних партій;
  • дуже стислі терміни постачання.

 Чим ми можемо допомогти?

Аби задовільнити потреби клієнтів в спеціальних ущільненнях ТД ИРБИС на правах авторизованого дистриб'ютора представляє продукцію Freudenberg Xpress – точені ущільнення для гідравлічних і пневматичних циліндрів, а також валів, що обертаються, і статичного застосування від світового лідера в галузі технічних ущільнень Freudenberg Sealing Technologies (раніше SIMRIT/MERKEL).

Freudenberg Xpress спеціалізується саме на оперативному виготовленні малих партій (від 1 штуки) ущільнень зі специфічними властивостями та/або нестандартного профілю та розмірів.

В процесі виробництва використовуються:

  • оригінальні матеріали Freudenberg із твердістю від 70 Shore A (еластомери, поліуретани, PTFE-компаунди, PEEK та інші);
  • виробничі технології, близькі до серійного виробництва, наприклад, робоча кромка ущільнення підрізається, а не виточується;
  • оснащення та програмне забезпечення власного виробництва Freudenberg.

Завдяки використанню найсучасніших технологій Freudenberg Xpress забезпечує можливість виробництва ущільнень із зовнішнім діаметром до 1500мм та безпрецедентно високу якість поверхні (якість поверхні Ra 2,38 μm), що не притаманно точеним ущільненням інших виробників і має принципове значення для терміну та якості роботи ущільнення.

        

Реальний приклад проблеми та експертного вирішення

На одному з металургійних підприємств України виникла потреба в ремонті декількох однакових гідравлічних циліндрів, що були частиною обладнання прокатного стану. В процесі ремонту виникла потреба розточити місця посадки брудознімачів, щоб позбутись дефектів поверхні, які виникли в процесі експлуатації гідроциліндрів. Відповідно, оригінальні брудознімачі вже не підходили по розмірах, як і інші стандартні варіанти, що виробляються серійно. Для вирішення питання з підбором брудознімачів клієнт звернувся до ТД ИРБИС та поставив умову, що нові ущільнення не мають поступатись в якості та робочих характеристиках оригінальним виробам.

Рішення

Рішення ми знайшли в продукції саме Freudenberg Xpress.

Був підібраний, швидко виготовлений в необхідній малій кількості та поставлений клієнту брудознімач типу DA102 з нестандартними розмірами 70x83xL=6,5/H=10,4 із високоякісної гуми Freudenberg 85NBR33994FXP.

Якість та точність виконання, тип профілю, твердість, температурна та хімічна стійкість нашого брудознімача не поступалась оригінальному, а термін роботи до заміни збільшився майже на 50%.

    

 

З усіх питань щодо ущільнень Freudenberg Xpress звертайтесь до Вашого менеджера або за телефоном +38 050 400 41 91.