Харьков
(057) 714-09-09

Угода користувача сайту

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

     Я згоден(а) з вимогами цієї Політики конфіденційності (надалі – Політика) та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

     Загальні положення: 

     На виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» надаю Товариству з обмеженою відповідальністю «ТД Ирбис» свою згоду (надалі – Володілець) на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, що виникнуть у майбутньому, та здійснення розрахунків за придбані мною (надалі – Замовником) товари/роботи/послуги. Підписанням цієї угоди я надаю згоду на перевірку Володільцем інформації про мене у бюро кредитних історій та інших джерелах з метою з’ясування відомостей, що стосуються виконання мною прийнятих на себе за цивільними договорами (у тому числі кредитними) зобов’язань. Я розумію, що за наявності укладених мною із третіми особами цивільно-правових договорів інформація, яка підлягає перевірці, може містити банківську таємницю і стосуватися мого соціального статусу, майнового стану, платоспроможності або наслідків порушення мною цих договорів у вигляді відшкодування майнової та/або немайнової шкоди. З метою перевірки вищезазначеної інформації я надаю згоду на її передачу третім особам, зокрема, але не виключно фінансовим установам, колекторським компаніям, операторам мобільного та поштового зв’язку, іншим фізичним та/або юридичним особам. Я також погоджуюсь із тим, що Володілець має право надавати доступ до моїх персональних даних та передавати їх третім особам, зокрема правоохоронним органам без будь-яких додаткових повідомлень (дозволів).

     З огляду на законодавчо закріплену необхідність захисту прав суб’єкта персональних даних, зокрема щодо неправомірного розголошення персональної інформації, Політика конфіденційності Володільця є правилом, якого дотримуються його співробітники під час збирання і використання персональної інформації Замовника. Остання може бути запитувана та/або отримана під час відвідування нашого веб-сайту https://www.irbis.ua, замовлення товарів/робіт/послуг, під час листування чи телефонної розмови або іншим правомірним шляхом. За виникнення питань або проблем у зв’язку з конфіденційністю надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: mail@irbis.ua.

     Інформація, яку ми збираємо: 

     Під час замовлення товарів/робіт/послуг, участі в акціях, опитуваннях або у разі іншої взаємодії з Володільцем збиранню підлягають персональні дані Замовника – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована (абз. 9 ч. 1 ст. 1 Закону України «Про захист персональних даних»). До складу цих відомостей належать ім'я фізичної особи, місце її реєстрації, номер телефону, електронна пошта тощо. Персональні дані ми отримуємо лише від осіб, які надають їх свідомо та за власним бажанням, зокрема після здійснення реєстрації цих осіб на нашому сайті або після зазначення ними імені та адреси із запитом на отримання певної інформації від Володільця. Не підлягають наданню Володільцеві персональні дані Замовника з метою лише перегляду сайту Володільця.    

     Замовлення у Володільця товарів/робіт/послуг,  участь в акціях, дослідженнях або з метою іншої   взаємодії  з  Володільцем   передбачає  ознайомлення  Замовника  з  правами  суб’єкта 

персональних даних, зазначеними в ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», умовами цієї Політики конфіденційності, а також висловлення Замовником своєї повної згоди з її умовами. У разі незгоди Замовник може не надавати особистої інформації.

     Згоду на використання персональних даних може бути відкликано Замовником в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою з поміткою в темі листа «Персональні дані» за електронною адресою: mail@irbis.ua.

     Окрім персональних даних ми збираємо задля покращення роботи сайту та пристосування його до потреб відвідувачів загальну інформацію про кількість відвідувачів сайту, характер та обсяг інформації, яку вони отримують, з’ясування того, які складові сайту є популярними, тощо. Для цього Володілець може отримувати дані з файлів веб-реєстрації (веб-браузер Замовника чи інших споживачів, операційна система, відвідувані сторінки тощо).

     Шляхи збирання інформації Володільцем:  

     Особисту інформацію Володілець отримує особисто від Замовника та з його відома, зокрема у разі реєстрації Замовника на нашому сайті, з метою його участі у промо-акції, замовлення товару/роботи/послуги. Окрім того, Володілець зберігає вказану Замовником адресу електронної пошти з метою надання відповіді.

     Окрім того, Володілець постійно збирає загальну інформацію у разі відвідування Замовником веб-сайту Володільця. Процес її збирання відбувається за допомогою технологій Сookies. Детальніше про неї – нижче.

     Цілі обробки персональних даних Замовника:  

     Обробка персональних даних здійснюється для досягнення наступних цілей (однієї або декількох разом): 

     1. Отримання замовлення на придбання у Володільця товарів/робіт/послуг. Ми можемо використовувати персональні дані Замовника для обробки його замовлення або для інших цілей, досягнення яких обумовлено досягненням кінцевої мети – задоволення інтересів споживача (Замовника), а також для запобігання виникненню шахрайства та інших зловживань з боку потенційних замовників.

     2. Спілкування з Володільцем. У цьому випадку використання персональних даних потрібне для зв'язку з Замовником, зокрема щодо його інформування про зміни, що мають відбутися (відбулися) у правовому статусі Володільця, структурі його товарів/робіт/послуг, для надсилання Замовникові інших повідомлень, які стосуються вчиненого ним замовлення, а також з метою обслуговування Замовника.

     Під час збору зазначеної інформації ми діємо відповідно до чинного законодавства, цієї Політики та Положення про обробку і захист персональних даних Товариства з обмеженою відповідальністю «ТД Ирбис». Володілець зберігає персональні дані протягом часу, необхідного для реалізації зазначеної у цій Політиці мети, або протягом строків, встановлених чинним законодавством чи до моменту видалення Замовником цих даних.

     Застосування технології Cookies: 

     Як і багато інших компаній, ми використовуємо на нашому сайті технологію Сookies. Cookies - це фрагмент даних, який надсилається веб-сервером Володільця на комп’ютер Замовника, зберігається на ньому та використовується для аутентифікації Замовника кожного разу, коли той відвідує сайт Володільця. Застосування технології Сookies не пов’язане із використанням особистої інформації Замовника і не може жодним чином налаштовувати його 

систему або зчитувати інформацію з жорсткого диска його комп’ютера.

     Під час перегляду нашого веб-сайту ми можемо розмістити Сookies на комп'ютері Замовника тимчасово. Такі тимчасові Сookies використовуються для підрахунку кількості відвідувань нашого сайту. Вони видаляються, коли Замовник залишає пошуковий браузер. Постійні Сookies можуть зберігатися на комп'ютері Замовника браузером. Цей тип Сookies надає інформацію щодо кількості відвідувань Замовником сайту Володільця, не містить його персональних даних та може бути заблокованим Замовником у будь-який момент. Cookies не отримують жодної особистої інформації про Замовника, не надають його контактної інформації третім особам і не отримують даних з комп’ютера Замовника.

     Отже, Cookies використовується не лише для визначення характеристик сайту, але й з метою надання Замовникові якомога більше інформації про товари/роботи/послуги, що їх реалізує/виконує/надає Виконавець. 

     Іншою функцією Cookies є забезпечення безпеки та конфіденційності сайту Володільця, що дає можливість відстежити та попередити порушення цієї Політики відвідувачами сайту або автоматичними пристроями, зокрема блокувати їх під час здійснення ними пакетного завантаження інформації з сайту Володільця.

     Cookies дають можливість у повній мірі відчути зручності користування веб-сайтом https://www.irbis.ua, тому ми радимо Вам завжди залишати їх ввімкненими. Проте за Вашого бажання не користуватися цією технологією Ви можете за допомогою налаштувань браузера заборонити йому приймати нові Cookies або взагалі відключити їх.         

     Технічне оснащення сторінок веб-сайту https://www.irbis.ua може включати в себе модулі:

Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої здійснюється зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650) 543-4800;

Інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якою здійснюється з офісу компанії Twitter, Inc., який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 (415) 222-9958;

Соціального форуму Youtube (youtube.com), управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650) 253-0000;

Соціальної мережі Google+ (https://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якою здійснюється з офісу компанії за адресою: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 (650) 253-0000.

     Вищенаведені модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунту на веб-сайті https://www.irbis.ua, «Like», «Ретвітнути» або «Мені подобається». Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки веб-сайту https://www.irbis.ua переглянуто відвідувачем. При використанні будь-яких функцій плагіну ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Twitter, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Twitter, Google+ або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в цьому контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на офіційних сайтах Facebook, Twitter, Google+ або Youtube.

     Безпека неповнолітніх:

     Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. Володілець відповідально ставиться до питань безпеки, у тому числі щодо осіб, які не досягли повноліття, в зв'язку з чим Володілець звертається до батьків із закликом пояснити своїм дітям про проблеми безпеки в Інтернеті, про конкретну мету і потребу використання тих чи інших сервісів сайту Володільця. 

     Конкурси та акції:

     На сайті Володільця розміщуються повідомлення про здійснювані ним промо-акції, що передбачає можливість Замовника зареєструватися онлайн для участі в таких акціях. Саме у цьому випадку Володілець використовує надану йому Замовником інформацію (зокрема для повідомлення Замовника у випадку його виграшу). У разі ненадання Замовником згоди на подальше збереження особистої інформації вона після закінчення промо-акції підлягає видаленню. Участь Замовника в конкурсах (акціях) передбачає беззастережну згоду на безкоштовне використання його імені (найменування – для юридичних осіб), фотографій або інших даних про Замовника на сайті Володільця, у тому числі їх публікацію у засобах масової інформації або інше публічне розміщення. При цьому таке використання є безоплатним.     

     Взаємодія Володільця с третіми особами:

     В процесі реалізації товарів/виконання робіт/надання послуг ми співпрацюємо з іншими суб’єктами господарювання, які виконують допоміжні функції. Йдеться, наприклад, про доставку придбаного товару, підтримку споживачів, замовлення проведення майбутніх промо-акцій (конкурсів), аналізу маркетингових досліджень ринку збуту тощо. Такі суб’єкти господарювання матимуть доступ до особистої інформації Замовника у обсязі, необхідному для виконання їх обов’язків за укладеними із Володільцем договорами. Використання такими третіми особами особистої інформації Замовника відбуватиметься виключно в межах, встановлених діючим законодавством, та у обсязі, необхідному для виконання ними узятих на себе за договорами з Володільцем обов’язків.     

     Розголошення та передача інформації третім особам:

     Володілець не передає на платній або безоплатній основі особистої інформації Замовника без його попередньої згоди. Розкриття такої інформації допускається лише у випадках, визначених чинним законодавством, зокрема для запобігання злочину або завданню шкоди Володільцеві або будь-яким третім особам, у тому числі суб’єктам господарювання, які виконують допоміжні функції.

     Допускається надання загальної інформації щодо відвідувачів сайту – їх кількості, виду та/або кількості замовленого товару/робіт/ послуг рекламним агенціям, контрагентам Володільця чи іншим особам з метою розширення кола потенційних покупців.   

     Внесення змін до Політики: 

     Володілець має право у односторонньому порядку змінювати положення Політики без попереднього повідомлення (згоди) Замовника, тому радимо час від часу переглядати її. Зміни набувають чинності з моменту їх внесення до тексту Політики. У разі, коли Замовник здійснює замовлення товару/роботи/послуги на сайті Володільця, приймає участь в акціях або іншим чином взаємодіє з Володільцем, він автоматично погоджується з новими умовами Політики та це не потребує додаткового волевиявлення Замовника.